ÖRKMEZ, YILLAR ÖNCE DE MAĞDUR ETMİŞ..!

MRC Holding’in sahibi Mehmet Hüsamettin Örkmez hakkında daha önce birçok haber yapmış ve ticareten insanları nasıl mağdur ettiğinden bahsetmiştik.

ÖRKMEZ, YILLAR ÖNCE DE MAĞDUR ETMİŞ..!
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez’deki holding binasını kapatarak İstanbul’a giden ve burada söz verdiği kişileri hep mağdur eden Örkmez’in meğerse yıllar önce de yine insanları mağdur ettiği ortaya çıktı. Gazetemize Kıbrıs’tan mail atan ve daha önce Örkmez’in yanında çalışan Alkım Başar isimli kişi nasıl mağdur olduğunu şu cümlelerle paylaştı.

Size 2005 yılında Mehmet Hüsamettin Örkmez’in yanında çalışan bir mühendisi nasıl mağdur ettiğini ve bundan sonra da artık daha fazla kişileri mağdur etmemesi adına bu haberi de paylaşıyoruz;

“2005 yılında Girne/Kıbrıs'taki "Korineum Golf & Country Club" inşaatında, Hüsamettin Örkmez'in sahibi olduğu İNKOM İnşaat bünyesinde inşaat mühendisi olarak çalışmıştım. Yaptığımız anlaşma gereği aylık maaşımın yanında, barınma, beslenme ve iletişim ihtiyaçlarım için yaptığım harcamalar da firma tarafından karşılanacaktı. İşleri tahmin ettiği gibi yürütemeyen Hüsamettin Örkmez, iş yaptığı firmalardan hak ediş almasına rağmen ne maaşımı ne de kendi cebimden karşıladığım barınma, beslenme ve iletişim giderlerimi ödemedi ve adadan kaçarcasına gitti.

İNKOM İnşaat bünyesinde çalışan işçiler de benim gibi emeklerinin karşılığını alamadılar. Aldığı paraları borçlu olduğu insanlara dağıtmak yerine son gün Kıbrıs pavyonlarında harcamayı tercih etti.

Zamanında beni ve işçileri para konusunda oyalarken "anne ve babasının hacı olduğu"ndan bahsedip, dini kullanan bu adamın şimdi benzer haberlerle gündeme gelip, aynı şekilde Kocaeli halkının gözünde dindar bir iş insanıymış gibi gösterilmesi çok üzücü.

İnsanlarının parasını, emeğini ve zamanını çalmak İslam'la Müslümanlık'la asla bağdaşmazken, bu tip adamların içyüzlerinin halka anlatılması gerekir. Üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen bu adamların yine aynı zihniyet ile iş yapacaklarından emin olabilirsiniz.”

Alkım Başar

07 Haz 2020 - 17:20 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

05

UZN - Bu haberlerin çıkması yeni olacak mağdurların önüne geçmekte oldukça faydalı Hüsamettin örkmezi bende tanırım inşaatçıyım ama çok kişiyi dolandırdı tokatladı ve kaçtı gitti ama ne hikmetse bu adam halen işini yürütüyor en tehlikeli yılandan daha tehlikeledir.DİN iman kitaptan bahseder en büyük günah olan KUL hakkı yemeyi hep yapar.sayısız kişileri dolandırdı şimdide istanbulda sarışın sevgilisi Göksun ile aşk yaşıyor.o kadında onun gibi yolunda Hüsamettin başkansını dolandırıyor Göksun kaşarıda ondan çalıyor.ne güzel dünya.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 17:20
04

KORKMAZ - Bu Hüsamettin örkmez nasıl bir şerefsiz kişi.çalışanının maaşını vermez,iş yaptıklarına ödeme yapmaz,çalışanlarının ırzına geçer DİN üzerinde konuşur herkesi dolanıdır.seyyah gibi sürekli adres değiştirir.yalnız siz bu şerefsizin hangi haberini yapsanız adam gidiyor adli mercilerden yayın yasağı getiriyor.sizin yazdıklarınızda yalan yanlış yokki.neden erişim yasağı getiriliyor?

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 17:20
03

Gökhan - hayatı yalan olan hayatını üçkağıtcılıkla geçinen biri, bunda suç yokki bu adamın ne bok olduğunu araştırmadan iş verenler iş yapanlar aptal.cümle alem biliyor bunun ne karaktersiz olduğunu.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 17:20
01

Izmitli kalıpçı - 2011 yılında balıkesirde benzin istasyonu yaparken tokatladığı firmalar Şelale Beton , terzioğlu kereste , o şantiyede çalışan kalıpçı ve şantiye şefi arkadaş. olayın çok yakın şahidiyim. arkadaş yeni evlenip gitmişti , adam düğün takılarını bozdurmak zorunda kaldı , kalıpçı arabasını sattı işçilerin parasını ödemek için. Ultra büyük TOKATÇIDIR kendisi. Siirtli dir ,kendisini Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan'ın köylüsü ve akrabası olarak tanıtıp tokatlar. Başınıza iş aldırır. Tanıdık savcıları ile (Siirtli) iş çözmeye çalışır. Aynı zamanda yüzde yüz hatalı ve uykulu bir biçimde Yalova Kaytezdere'de Balıkesir şantiyeye giderken , ünv öğrencisi bir çocuğa çarpıp ölümüne sebep olan bir katildir. o bölgede ki gece kulübüne kamera kayıtlarını sildirmiştir. din kitap gezer, teknik hiç bir bilgisi yoktur , zaman zaman tokata çıkar ,para verdirir, kendini yerel gazete ve dergilerde kapak yaptırır , tokatçılığın kitabını yazmıştır.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 17:20