SİBEL MORALI KENDİNDEN ÇOK EMİNDİ..!

AK Parti Milletvekili aday adaylarından hüsrana uğrayan bir isim de Sibel Moralı idi.

Körfez Ticaret Odası Başkanlığına vekalet ettiği sürece kendisini bir anda dev aynasında görmeye başlayan Moralı başarısız bir dönem geçirmesine rağmen kenara çekilip dinleneceğine bu kez milletvekili aday adayı oldu. Milletvekilliğini onun gibi kapasitesiz insanlara verileceğini düşünen Moralı aday gösterilmeyince adeta hüsrana uğramış. Çünkü Moralı aday adaylığı sürecinde herkese ‘Beni Ricat Hisarcıklıoğlu aday yapacak’ demişti. Ancak Hisarcıklıoğlu’nun buna gücü yetmedi. Aday gösterilmeyince morali hayli bozulan Moralı şimdi kenara çekilmiş bir vaziyette duruyor. Parti toplantılarına da katılmayacağını söyleyen Moralı bu davranışıyla ne kadar koltuk sevdalısı olduğunu da bir kez daha göstermiş oldu.

23 May 2018 - 00:47 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

kerim - rifat hisarcıklıoğlu önce endi vekil olsunda sonra başkalarına söz versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 00:47
02

körfezli - bir yıl ticaret odası başkanlığı yapmakla vekil olunsaaa.O kadar partiye emek veren varken partinin kapısından geçmeyenlere mi kalacaktı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 00:47
01

ZEYNEP - RESİME BAKARMISINIZ AĞZI DEĞİŞMİŞ GÜLEMİYOR MORAL BİTMİŞ İYİ OLMUŞ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 00:47