ZEKİ OMURCA MHP’NİN ÇİTASINI YÜKSELTTİ

MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın daha önce ezber bozacağını kaleme almıştık…

ZEKİ OMURCA MHP’NİN ÇİTASINI YÜKSELTTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Derince’de uzun yıllar esnaflık yapan ve herkesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Zeki Omurca yine uzun yıllar MHP’ye hizmet etmiş, her daim davası için koşturmuş bir siyasetçidir. Kendisine ilçe başkanlığı görevi verildikten sonra partisinin çitasını yükselten Zeki Omurca şu an ilde en gözde ilçe başkanı konumuna geldi. Deneyimli ekibi ve kadrosuyla partisinin çitasını Derince’de günden güne yükselten Omurca şimdiye kadar 850 yeni üye kazandırdı partisine. Bu da il başkanının gözünde Omurca’yı daha da yüceltti. Siyaseti etik ve ahlaklı bir şekilde yapan Omurca partisine katkı sunmaya devam ederken, siyasette de her geçen gün yükselişe devam ediyor.

01 Ağu 2017 - 23:56 - Kent Kulisi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.