AYGÜN BU ADAMIN KIYMETİNİ BİLMELİ..!

İktidar partisi AKP’de meclis üyesi listeleri birkaç güne açıklanacak.

Ancak dün Ankara’dan Cumhur İttifakı ortakları AKP ve MHP’ye bir genelge geldi.

Genelgeye göre Kocaeli Büyükşehir’de ve tüm ilçe belediyelerinde belediye başkan yardımcılıklarında MHP’nin de kontenjanının olacak olması. Bu haber AKP’yi baya strese soktu. 19 Şubat’ta listeleri açıklanacak olan iktidar partisinde listeler yeniden şekillenecek.

Bana göre bu genelge doğru bir karardı.

Çünkü Kocaeli’de MHP’ye ittifaktan ötürü hiçbir ilçe verilmemesinin ardından böyle onları mutlu edecek bir hamle yapılmalıydı.

Ben bu genelgenin ardından Derince’de iktidar partisinin MHP saflarından kontenjana mutlaka koyması gereken bir ismi paylaşmak istiyorum.

MHP Derince’de 40’ın üzerinde meclis üyesi başvurusu yapıldı.

Bir kısmını tanıyorum, bazılarını tanımıyorum ve içlerinde bir isim var ki o ismi 14 senedir yakinen tanır ve partinin Derince’deki en önemli isimlerinden diyebilirim.

O kişi Mimar Haluk Akyüz.

Akyüz, geçmiş dönemde Dernce’de iki dönem ilçe başkanlığı yapmış, ardından belediye meclis üyeliği ve sonrasında Cumali Durmuş ve Lütfü Tükkan gibi önemli isimlerin ardından 3. sıra milletvekili adayı gösterilmişti.

Ticari tecrübesi fazlasıyla olan, sicili tertemiz ve ilçede hayli sevilen Akyüz’ün bana göre AKP Derince Teşkilatı ve belediye başkan adayları Zeki Aygün tarafından ilk başta değerlendirilecek isim olması gerekiyor.

Bundan 10 gün önce meclis üyesi başvurusunda bulunan ve başvuru yaptığı gibi Derince’de partisine hareket getiren Akyüz her daim farklılığını gösterebiliyor.

Kısacası Aygün kontenjan meclis üyeliğine MHP’den adam alıp, başkan yardımcılığında değerlendirecekse bu isim Haluk Akyüz olmalıdır.

Keza Akyüz’ün başkan yardımcısı olması Aygün’e güç ve belediyeye de değer katar.

Artık bunun kararını verecek isim Aygün’dür.

Tabi şunu da dip not olarak söylememde fayda var;

Derince’de AK Parti seçimi kazanırsa bunlar olur.

Çünkü AK Parti’nin Derince’de seçim kaybetme riski hayli yüksek.

Bunu daha önce de belirtmiştim.

Haluk AKYÜZ

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ümit Rende - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

FUAT - haluk bey çok değerli ve saygın bir insan.zeki beyin araştırmasına bile gerek yok.derincede tanıyan herkes kefil olur ona.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 15:30
05

isimsiz - Haluk reis derinceye yıllardır hizmetlerini hiçbir zaman esirgememiş birisidir. Zeki beyin onu başkan yardımcılığında kesinlikle yanında bulundurması ve es geçmemesi gerekir ki yolsuzlukları önleyeceğinden adım gibi eminim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 15:30
03

FİKRET - HALUK AKYÜZ GERÇEKTEN HER DAİM DERİNCEDE ÜLKÜCÜLERİN REİSİ MHPLİLERİN ABİSİ DERİNCENİN GÖNLÜNDE TAHT KURAN İSMİDİR.ZEKİ AYGÜN BÜTÜN PARTİSİNİ TOPLASA BİR TANE HALUK AKYÜZ YAPAMAZ.İSTERSE KIYMETİNİ BİLMESİN.KENDİ KAYBEDER.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 15:30
02

Levent - zeki aygün zaten böyle isimleri ekibine katmazsa seçim falan kazanamaz.burası derince sandıkta patlatırlar adamı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 15:30