22 YAŞINDAKİ SEMİH 45 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

27 Mart akşamı D-130 Karayolu üzeri, Başiskele Yeniköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Semih Karaduman (22), 45 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Edinilen bilgi ve İddialara göre Başiskele'den İzmit istikametine seyir halinde olan Osman Akgündüz idaresindeki 41 T 6002 plakalı ticari taksi, Yeniköy sapağı mevkiinde, aynı yönde seyreden Semih Karaduman idaresindeki 41 H 4288 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, yolun sağındaki akaryakıt istasyonunun beton duvarına çarparak takla

attı. Ticari taksi ise orta refüjdeki beton bariyere çarparak durdu.

YAŞAMA TUTUNAMADI

Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine 112 Acil, itfaiye, ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralan ve araçta sıkışan sürücü Semih Karaduman, itfaiye ekiplerinin çalışması ile sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Genç Semih, önceki gün akşam saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede özel bir hastanede yaşama daha fazla tutunamayarak hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi Ortanca Sokak adresinde ikamet eden, işçi emeklisi Recep Karaduman ve Fatma Karaduman çiftinin 5 çocuğundan biri olan 22 yaşındaki Semih Karaduman’ın Askerden yeni geldiği öğrenildi. Cenazesi öğle namazında Yuvacık Merkez Camiinden alınarak, Yuvacık Mezarlığında toprağa verildi.

10 May 2018 - 14:59 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.