ARANAN 25 ŞAHSI POLİS YAKALADI

Vatandaşın huzuru ve güven ortamının devamının sağlanması adına İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği uygulama ve denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliğince, İzmit ilçesinin genelinde denetlemeler sırasında durumlarından şüphelenilerek kontrolü yapılan C.B. ve B.D. isimli şahıslardan 132,33 gram uyuşturucu madde çıktı. Öte yandan uygulamaların devamında T.Ş., Ö.U. ve T.H. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda ise kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca aranan 25 şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı.

18 Ara 2018 - 17:54 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.