ATATÜRK'E HAKARET ETMİŞTİ… SERBEST BIRAKILDI!

10 Kasım’da sosyal medya hesabından Atatürk’e hakaretlerde bulunan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Uğur Koç serbest bırakıldı.

Derince’de rent a car işiyle uğraşan Uğur Koç isimli şahıs, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında 10 Kasım’da sosyal medya hesabından ağır hakaretler içeren paylaşımlarda bunmuştu. Vatandaşların büyük tepkisi sonrası hakkında soruşturma başlatılan Koç, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Poliste biten işlemleri sonrası mahkemeye çıkartılan Uğur Koç tutuklanarak cezaevine gönderilmişi. Pazartesi günü Kandıra T Tipi Cezaevine gönderilen Uğur Koç’un avukatı tutukluluk haline itiraz etti. İtirazı değerlendiren ve kabul eden mahkeme, Koç’un tutuksuz yargılanmak üzerine serbest kalmasına karar verdi.

15 Kas 2018 - 12:03 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet siranun - Adalet Mustafa Kemal e hakaret edenleri serbest bıraktığı sürece adil olmayacaktır... Facebook listesinde escort arkadaşları olan bu tür çakma Müslümanlar Mustafa Kemal in İslamiyet için de ne kadar değerli olduğunu zamanı gelince anlayacaklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 12:03