BEBEK MAĞAZALARINA DADANAN HIRSIZLAR TUTUKLANDI

Kocaeli'de bebek mağazalarından hırsızlık yapan 2 şahıs tutuklandı.

Bir bebek mağazasının daha önce başka illerdeki şubelerine girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen ve Kocaeli'de de ayni firmanın 5 ayrı şubesinden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı. 23 Ekim ve 10 Kasım tarihlerinde Başiskele ve İzmit ilçesinde bulunan 5 ayrı şubede mağazalara girerek özel bir sistemle alarmı etkisiz hale getiren ve 12 adet bebek izleme kamerası çalan şüphelilerin B.Y.(28) ve S.Y.(27) olduğu ve B.Y.'nın 17 ayrı suçtan, S.Y.'nin de 20 adet suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi. Kocaeli'ye tekrar hırsızlık için geldikleri tespit edilen 2 şüpheli, İzmit Orduevi mevkiinde yakalandı. 2 şahıs emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. B.Y. ve S.Y. isimli 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16 Ara 2018 - 22:44 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.