BULUT’UN VURULMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!

Derince Belediyesi eski Başkanı Ali Haydar Bulut, kimliği belirsiz kişilerce önü kesilerek bacağından vurulmuştu.

BULUT’UN VURULMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!
Haber albümü için resme tıklayın

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bulut’a yaptığı ilk tedavinin ardından ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırken, polis kaçan şahıslar hakkında yakalama çalışmaları başlattı.

RUHSATI İPTAL ETTİ

Söz konusu olay ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. İddialara göre, Ali Haydar Bulut’un belediye başkanlığı döneminde 2015 yılında Hüseyin Ç. isimli kafesi olan şahsın kendisine ait kafeteryasını kaçak olarak genişletti. Daha sonra söz konusu kaçak yer hakkında belediye ekipleri harekete geçerek hem kaçak yapıyı yıktı hem de Hüseyin Ç. isimli şahsa 2 bin TL idari para cezası kesti. Ayrıca belediye tarafından Hüseyin Ç.’nin kafeterya açma ruhsatı da iptal edildi.

'BEN BU ADAMI ÖLDÜRECEĞİM'

Daha sonra belediye başkanı Ali Haydar Bulut ile görüşmeye giden Hüseyin Ç., başkan ile görüşememesinin ardından belediye önünde bağırarak “Ben bu adamı öldüreceğim” dediği öne sürüldü. Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı teknik takip ve incelemeler sonucu Ali Haydar Bulut’u vurmasının ardından arabaya binip kaçan kişinin Hüseyin Ç. olduğunu tespit etti.

YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Vuran kişinin kimliğinin tespitinin ardından soruşturmayı derinleştiren ekipler, şahsın ailesinden bilgi almak için emniyete davet etti. Hüseyin Ç. ve olay anında yanında bulunan ancak henüz ismi tespit edilemeyen diğer şahıs hakkında yakalama çalışmaları devam ediyor.

24 Tem 2019 - 20:52 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.