DERİNCE’DE KORKUNÇ CİNAYET

Derince’de korkunç bir cinayet meydana geldi. Yılbaşı akşamı saat 23:30 sıralarında meydana gelen olayda iki kardeş pompalı tüfekle öldürüldü.

DERİNCE’DE KORKUNÇ CİNAYET
Haber albümü için resme tıklayın

VURAN KİŞİ YAKALANDI

Olay Derince Deniz Mahallesi Şehit Hasbi Sokak’ta bulunan Kürt Mehmet’in Kahvesinde meydana geldi. Talip Atalay (36) isimli şahıs nedeni öğrenilemeyen bir mesele yüzünden aslen Karslı olan Kıyas Ayğan (50) ile İlhami Ayğan (45) isimli iki kardeşi pompalı tüfekle vurdu. Olay yerinde iki kardeş hayatını kaybederken, cinayet zanlısı Talip Atalay ise taksiyle kaçarken Kuruçeşme mevkiinde yakalandı.

CENAZELERİ YARIN

Aslen Mardinli olan Talip Atalay’ın iki kardeşi neden ve niçin öldürdüğü öğrenilemedi. Olay gecesi yakalanan Atalay’ın emniyete götürüldüğü ve ifadesi alındığı öğrenildi. Öldürülen Kıyas Ayğan’ın evli 5 çocuk babası, İlhami Ayğan’ın ise bekar olduğu öğrenildi. İki kardeşin cenazesi 02 Ocak Çarşamba günü Derince 44 Evler Camisi’nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çınarlı Deprem Şehitliği Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Cinayet zanlısı Talip Atalay'ın olaydan hemen sonra Kuruçeşmede yakalandığı öğrenildi.

01 Oca 2019 - 14:35 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.