ENGELLİ KADINA TANKER ÇARPTI

Derince'de karşıdan karşıya geçmek isteyen yüzde 43 engelli raporu olduğu öğrenilen genç kadına tanker çarptı.

Edinilen bilgilere göre olay Derince 60 Evler mevkiinde meydana geldi. İddialara göre İzmit'te bir otelde çalışan, 2 çocuk annesi yüzde 43 engelli Ayfer Uzun'a (38) yolun karşısına geçmek istediği sırada Ankara istikametinden gelen Süleyman Dalma'nın kullandığı 54 AD 422 plakalı tanker çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Uzun'u Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı genç kadının durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.Genç kadının daha önce eşinden ayrıldığı ve psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Öte yandan kazanın yaşandığı yerin yaklaşık 20 metre ilerisinde yayalar için üst geçit olduğu ve Uzun'un üst geçidi kullanmadığı anlaşıldı.

15 May 2019 - 16:52 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.