İçinde 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan kasayı çaldılar!

Gölcük’te girdikleri evden, içinde 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan kasayı çalan hırsızlar yakalandı

Gölcük’te, 29 Kasım günü meydana gelen olayda, bir eve giren hırsızlar, içerisinde 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çaldı. Olayı fark ederek polise ihbarda bulunulması sonrasında çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, olayla ilgili yapmış oldukları MOBESE ve güvenlik kameraları incelemeleri sonucunda, olayı gerçekleştiren kişilerin daha öncede benzer suçlardan sabıkalı olan kişilerin gerçekleştirdiğini etti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Elde edilen deliller doğrultusunda şahısları yakalamak amacıyla çalışma başlatan Kocaeli Polisi şüphelilerin Diyarbakır, Bursa ve İstanbul illerinde olduğunu belirleyerek eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 15 ayrı suç kaydı bulunan M.A, 3 ayrı suç kaydı bulunan S.C ve H.S yakalanarak gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU DA ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan İstanbul’da düzenlenen operasyonda yakalanan M.A isimli zanlının kalmış olduğu adreste yapılan aramada 1 kilo 620 gram skunk ismi verilen uyuşturucu madde ile 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. M.A ile aynı evde bulunan M.Ç ve Ş.Y isimli şahıslarda gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 5 kişide Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

14 Ara 2020 - 13:01 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.