İŞKENCE GÖREN KADIN: CEZAEVİNDEN ÇIKAR ÇIKMAZ BENİ ÖLDÜRECEK

Gölcük'te yaşayan 5 aylık hamile Hacer Atik, cezaevinden çıkan imam nikahlı eşini gelinlikle karşıladı sonucunda ise işkence gördü. O koca tutuklanırken, talihsiz kadın ise yaşadığı dehşet anlarını anlattı:

Gölcük'te yaşayan 3 çocuk annesi Hacer Atik (32) ilk eşinden ayrıldıktan sonra iki yıl önce aşık olduğu bilgisayar tamircisi Mustafa Culfacı (41) ile birlikte yaşamaya başladı. 25 Kasım'da bir kavgaya karışan Culfacı tutuklandı. 5 aylık hamile olan Atik ise duruşmaya gelinlikle giderek, eşine destek verdi. Tahliye olan Culfacı'nın ilk işi ise kendisini aldattığını düşündüğü Atik'e şiddet uygulamak oldu. Son olarak Culfacı Atik'e 16 saat işkence yapıp elinde, alnında ve dilinde sigara söndürdü. Atik bunun üzerine polise başvurdu. Olaydan sonra yakalanan Culfacı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadın sığınma evine yerleştirilen Hacer Atik ise adliye çıkışında yaşadığı dehşeti anlattı:

"O çalışmadığı için taksi şoförlüğü yaparak eve bakıyordum. Aşırı kıskançtı. Akıllı telefonumu kırıp, tuşlu telefon aldı. Duraktakiler onun korkusundan beni işten çıkardı. Kimsesiz olduğu için acıdım ama kendim acınacak hale geldim. Bebeğim için affettim. Son olay bir kabustu. 16 saat işkence etti. Öldürecek sandım. Ben ona son bir şans tanıdım. Ama o insan olmamayı tercih etti. Şimdilik koruma kararı çıkartıldı. Cezaevinden çıkar çıkmaz beni öldürecek. Türkiye'de sessiz sedasız öldürülen kadınlardan olmak istemiyorum. Karnımda çocuğunu taşıyorum nasıl böyle acımasız olabiliyor."

10 Ara 2019 - 17:52 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.