İZMİT'TE OTELE FUHUŞ BASKINI!

İzmit'te kadın ve müşterilerin gittikleri otele düzenlenen fuhuş operasyonunda 6 kişi gözaltına alınırken, 4 yabancı uyruklu kadının sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı.

Olay İzmit Ömerağa Mahallesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, takip altına aldıkları kadınların, anlaştıkları müşterilerle daha sonra aynı mahallede bulunan bir otele gittikleri belirlendi. Oteli takibe alan ekipler, anlaştıkları kadınlardan önce geldikleri otelden belirli bir miktar komisyon ödeyerek oda kiralayan müşterilerin daha sonra odada kadınları bekledikleri ve kadınların daha sonra odaya giderek fuhuş yaptıklarını tespit etti. Yapılan incelemeler sonrasında fuhuş yuvasına dönüştürülen ve bu amaçla kullanılan otele operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda fuhşa aracılık ettikleri belirlenen otel sahibi E.K. (23), otel sahibinin babası V.K. (56), otel sahibinin amcası O.K. (45), oteldeki kadınları belirli bir para karşılığında müşterilerin evlerine götüren taksi sürücüsü E.D. (43), otelin resepsiyonunda görevli E.B. (30) ve C.K. (30) yakalanarak gözaltına alındı.

YABANCI UYRUKLU 4 KADIN SINIR DIŞI EDİLDİ

Fuhuş yapan 2’si Azerbaycan, 2’si Özbekistan vatandaşı olmak üzere toplam 6 kadın Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Alınan ifadelerinin ardından Türk vatandaşı olan 2 kadın serbest bırakılırken, yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresi’ne gönderildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve çeşitli suçlardan suç kayıtlarının olduğu öğrenilen E.K., V.K., O.K., E.D., E.B. ve C.K. isimli şahıslar Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Belli bir komisyon karşılığında şahısların fuhşa aracılık ettirdikleri otel ise mühürlendi.

# fuhuş

05 Tem 2019 - 19:32 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.