İzmit’te bir acayip olay… Eşiyle 1 saat arayla bıçaklandı!

İzmit Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde yolda yürüyen bir kişi, yanına gelen 3 kişi tarafından kalçasından bıçaklanarak yaralandı. Olaydan yaklaşık 1 saat sonra ise eşi, tartıştığı 3 kadın tarafından bacağından bıçaklandı.

İzmit Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde yolda yürüyen Arda Bıyıkoğlu (25) yanına gelen 3 kişi tarafından kalçasından bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan Bıyıkoğlu, kanlar içinde kalarak cadde üzerindeki bir fatura ödeme noktasına girip yardım istedi. Olayın şüphelisi 3 kişi olay yerinden ticari taksi ile kaçarken çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Bıyıkoğlu, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

1 SAAT SONRA EŞİ BIÇAKLANDI

Yaşanan olaydan yaklaşık 1 saat sonra ise Arda Bıyıkoğlu’nun eşi Damla Bıyıkoğlu, Kadıköy Mahallesi Ilgaz Sokak üzerinde yanına gelen 3 kadın ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Damla Bıyıkoğlu, bacağından bıçaklanarak hafif yaralandı. Yaralanan Bıyıkoğlu kanlar içinde kalırken şüpheli kadınlar ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Damla Bıyıkoğlu, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

28 Eki 2020 - 23:11 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.