KAAN ŞENSOY'U VURAN ERHAN DALBUDAK

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kaan Şensoy'u öldüren kişinin Körfezli Erhan Dalbudak olduğu öğrenildi.

KAAN ŞENSOY'U VURAN ERHAN DALBUDAK
Haber albümü için resme tıklayın

Avukat Ezgi Ulugün'ün eski eşi Kaan Şensoy uzaklaştırma kararını ihlal etmesinden dolayı bir süre cezaevinde yatmış ve daha sonra evinde elektronik kelepçe takılarak ev hapsi cezası almıştı.

Başiskele'deki evinde elektronik kelepçe takılarak ev hapsindeyken silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ardından kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Kaan Şensoy'u öldüren kişinin Körfezli Erhan Dalbudak olduğu tespit edildi.

Körfez Yarımca’da oturan ve aslen Erzurumlu olan Erhan Dalbudak'ın cezaevinde yattığı ancak Covid-19 iznine çıktığı öğrenildi.

Jandarma tarafından yakalanan Erhan Dalbudak, adliyeye sevk edilecek.

01 Eyl 2020 - 16:13 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

Yarımcalı - Rahmetli ilhan amcanın oğlu erhan,kayhanın abisi çok düzgün ailedirler acaba neden öldürdü aydınlatırmısınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 16:13
02

fat,ih - mevzu ne acaba ikiside arkadaştı yazmamışsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 16:13
01

Aklı Selim - yazık kardeşim şimdi müebbet ceza alacan hem ölene hemde vurana yazık.korona var ekonomi batık insanlar halen can alıp cezaevinde yatmayı düşünmüyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 16:13