Kamyonda kilolarca esrar ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince TEM Otoyolu'nda durdurularak arama yapılan bir araçta 42 kilo esrar ele geçirilirken araçtaki iki şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler yapılan istihbari çalışmalar neticesinde dün (cuma) TEM Otoyolu'nda kontroller sırasında bir kamyon durdurdu. Narkotik köpeğinin de katıldığı aramada kamyonun kasasında zulalanmış şekilde 42 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan E.Ç. ve E.G. isimli şüpheli şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şahısların Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

# esrar

23 May 2020 - 18:12 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.