KANDIRA’DAKİ KAZANIN KURBANLARI SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Kandıra yolunda meydana gelen korkunç kazada yaşamını yitiren 5 kişi son yolculuklarına uğurlanırken Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yunus Emre Gökkaya için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

KANDIRA’DAKİ KAZANIN KURBANLARI SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI
KANDIRA’DAKİ KAZANIN KURBANLARI SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Dün akşam Kandıra-İzmit yolu Dalca Mahallesi yol ayrımı mevkiinde saat 19.30 sıralarında meydana gelen kazada Yunus Emre Gökkaya (34) idaresindeki 34 ZY 7096 plakalı araç Tezcan Çubuk idaresindeki 54 D 6290 plakalı araçla çarpışmıştı. Kazada Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 12 yıllık polis memuru Yunus Emre Gökkaya ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Genç Eczanesi personellerinden Murat Ali Gökkaya ve Merve Gökkaya (28) ile anneleri Nazife Gökkaya ve Ayşe Çelik hayatını kaybetmiş 2 yaşındaki Hamza Ali Gökkaya ise yaralanarak Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

EMNİYETTE TÖREN DÜZENLENDİ

Kandıra Merkez’de ikamet eden ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yunus Emre Gökkaya için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde saat 12.00’da tören düzenlendi. Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Dombaycı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, kurum idarecileri ve vatandaşlar akın etti.

MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Buradaki törenin ardından Yunus Emre Gökkaya eşi Merve Gökkaya, kayın validesi Ayşe Çelik’in cenazeleri öğle namazına müteakiben Kandıra Merkez Şefik Camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından Kandıra Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polis memurunun annesi Nafize Gökkaya ile kardeşi Murat Atilla Gökkaya’nın cenazeleri ise toprağa verilmek üzere memleketleri Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine gönderildi. Minik Hamza Ali Gökkaya’nın ise KOÜ Tıp Fakültesi'nde tedavisinde sürüyor.

28 Eki 2018 - 14:57 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.