KIZI BİLE SAHİP ÇIKMADI

Gölcük ilçesinde tek başına ikamet eden 74 yaşındaki Fatma Nebahat Özdemir, evinde mahalle muhtarı Nuran Zaim tarafından ölü bulundu...

Özdemir'in üç gün önce yaşamını yitirdiği ve Antalya'da yaşayan kızının kendisine sahip çıkmadığı iddia edildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Değirmendere Yalı Mahallesindeki evinde yaşayan 74 yaşındaki Fatma Nebahat Özdemir'i üç gündür göremeyen komşuları Mahalle Muhtarı Nuran Zaim'i aradı. Zaim de karakola bilgi vererek savcılık izni ile Özdemir'in evine girdi. Muhtar Zaim ve polis memurları Fatma Nebahat Özdemir'i evinin balkonunda hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yaklaşık 3 gün önce ölen Özdemir'in Antalya'da yaşayan kızına ulaşılarak annesinin yaşamını yitirdiğini haber veren polisler, aldıkları cevap karşısında şok oldu.

İddiaya göre; Özdemir'in telefonla görüşülen kızı E.Ö, polislere "Ben bir yıldır görüşmüyorum. Siz ne isterseniz yapın" dediği öne sürüldü.

Yaklaşık beş yıl önce mahalle muhtarı tarafından oturduğu eve yerleştirilen Özdemir'den ev sahibinin hiç kira almadığı ve herhangi bir geliri ve maaşının da bulunmadığı, Kaymakamlık sosyal yardımlaşma derneğinden yardım alarak geçimini sağladığı öğrenildi. Özdemir'in cesedi, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Özdemir, kızı dışında akrabası çıkmazsa 15 gün sonra belediye tarafından defnedilecek.

13 Oca 2014 - 10:19 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.