KÖRFEZ BELEDİYESİNİ SİLAHLA BASTI

Körfez Belediye Başkanı ile görüşmek için belediye binasına gelen bir personel, bunalıma girerek elindeki kurusıkı tabanca ile bina içinde ateş açtı. Kısa süreli panik yaşanan olay sonrasında etkisiz hale getirilen şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

KÖRFEZ BELEDİYESİNİ SİLAHLA BASTI
KÖRFEZ BELEDİYESİNİ SİLAHLA BASTI
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Olay sabah saatlerinde Körfez'de bulunan belediye binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Körfez Belediyesi personeli olan İbrahim Çanaka adlı şahıs, sabah saatlerinde Belediye Başkanı İsmail Baran ile görüşmek için belediye binasına geldi. Personel kartı ile binaya giren İbrahim Çankaya hızla başkanlık makamına doğru yöneldi. 1. katta olan başkanlık makamı yerine 3. Kata çıkan İbrahim Çankaya belindeki kurusıkı silahı çıkararak havaya 2 el ateş edince kargaşa yaşandı. Binadakilerin kaçıştığı anlarda belediye binasındaki güvenlik görevlileri tarafından İbrahim Çankaya etkisiz hale getirildi.

MAAŞ AVANS TALEBİ KABUL EDİLMEYİNCE SİLAHINA SARILDI

Belediye personellerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan İbrahim Çankaya ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. İbrahim Çankaya’nın belediye yetkililerinden maaş avans talebinde bulunduğu ancak yılda 1 kez avans alma hakkını kullandığı için talebinin kabul edilmemesi sonrasında olayı gerçekleştirdiği iddia edildi. Öte yandan yaşanan olay sırasında daha önceden rahatsızlığı olan bir kişinin fenalaştığı ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

#

04 Ara 2018 - 12:15 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

HANEDAN - bugün belediye meclisi vardı akıllım saat 3te gidip meclisi bssaydınya o zaman çok daha popüler olurdun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 12:15
05

Çamlıtepeli Seçmen - Çamlıtepe Mahallesi Dernek Başkanı. Silahla isteklerini yerine getirmeye çalışıyor.Birde Mahallenin temsilcisi olacak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 12:15
03

PERSONEL - bu arkadaş çok efendi birisi zaten ak partili demekki damarına basıldkıi bu hareketi yaptı yoksa böyle şeyler yapacak insan değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 12:15
02

MEHMET - ADAMIN PARTİYE OLAN SAMİMİYETİ ORTADA DEMEKKİ HAKLI BİR DAVASI VAR YOKSA BU EFENDİLİKTE BİR İNSAN BÖYLE SALDIRIDA BULUNMAZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 12:15