KÖRFEZ KANA BULANDI

Körfez Tütünçiftlik’te daha önce kavga eden gençler sabah saatlerinde karşılaşınca yeniden kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada Mevlüt Laçin isimli genç bıçakla ağır yaralandı...

Alınan bilgi ve iddiaları göre Tütünçiftlik Yeniyalı Mahallesi`nde berberlik yapan Mevlüt Laçin(30) ile Burak Durul, bir gün önce yan bakma nedeniyle kavga etti. Çıkan kavgada Burak Durul(19), Mevlüt Laçin`i, iş yerinde darp etti. Karakolluk olan gençler, bir gün sonra Tütünçiftlik Ağadere girişinde karşılaştı. Babasına ait otoyla giden Burak Durul, karşısına çıkan Mevlüt Laçin ve arkadaşlarıyla yeniden tartıştı.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Bu sırada elinde taşla Burak Durul`un kullandığı aracın önüne çıkan Mevlüt Laçin üzerine gelen araçtan kaçarken, otoya tutundu ve bir süre bu şekilde sürüklendi. Ağadere Caddesi girişinde aracını durdurup inen Burak Durul, yanındaki bıçakla peşinden gelen Murat Laçin`i bıçakladı ve kaçtı. Göğsünün sağ tarafından iki bıçak yarası alan Mevlüt Laçin, ağır yaralı olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İKİ AMELİYAT GEÇİRDİ

Laçin burada iki ameliyat geçirdi. Murat Laçin`in tedavisi sürerken, kayıplara karışan Burak Durul daha sonra yakalanıp gözaltına alındı. Burak Durul`un, Körfez İlimtepespor Antrenörü Murat Durul`un oğlu olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

#

09 Eyl 2013 - 18:23 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.