KÖRFEZ’DE FECİ KAZA

Körfez ilçede meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

KÖRFEZ’DE FECİ KAZA
KÖRFEZ’DE FECİ KAZA
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Tuğrul Caddesinde saat 23.30 sıralarında TÜPRAŞ Sosyal Tesisleri karşısında meydana gelen trafik kazasında içinde iki gencin olduğu otomobil önce başka araçlara daha sonra da ağaca çarptı. Kazada sıkışan biri bayan iki genç itfaiye tarafından kurtarılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sıkışan gençler alındıktan sonra araçların çekilmesiyle yol trafiğe açıldı. Kaza sırasında 3 aracın ve bir ağacın hasar gördüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

27 Eyl 2020 - 00:43 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.