Körfezli gencin feci ölümü sevenlerini yasa boğdu

Körfez’de oturan ve Kırklareli Devlet Hastahanesi’nde çalışan Harun Karaman, göreve giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti...

Talihsiz gencin evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Erim Sokak No: 1’de oturan Kırklareli Devlet Hastanesi Radyoloji Bölümü’nde teknisyen olarak çalışan 23 yaşındaki Harun Karaman, geçirdiği trafik kazası sonucu boynu kırılarak feci şekilde car verdi.

Arkadaşı Nadir Kafa’nın kullandığı otomobille nöbet için çalıştığı hastaneye gitmek üzere yola çıkan Harun Karaman’ın tüm hayalleri trafik canavarının kurbanı oldu. Nadir Kafa’nın kullandığı otomobil, sisli yolda bir kamyona arkadan çarptı. Kazada boynu kırılan Harun Karaman olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise kazayı omzunda kırıkla atlattı.

Harun Karaman’ın ölüm haberi Körfez’deki baba evine ulaştığında Karaman ailesinin dünyası yıkıldı. Baba Rahmi Karaman ve eşi ile iki kardeşi, Karaman'nı ölümüyle büyük şok yaşadı. Talihsiz gencin cenazesi Fatih Camii’nde kılınan namazdan sonra Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze Namazına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP adayı İsmail Baran ve siyasiler katıldı.

NİŞAN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

2,5 yıldır Kırklareli Devlet Hastanesi Radyoloji Bölümü’nde Teknisyen olarak Harun Karaman, yine aynı hastanede çalışan Hafize Özgün ile evlenme kararı almıştı. Genç çift evlilik hazırlığı yaparken, gencin ölümüyle nişanlısıda yasa boğuldu.

#

24 Oca 2014 - 17:39 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.