KURUTMA MAKİNESİ EVİ KÜLE ÇEVİRİYORDU

Derince ilçesinde 6 katlı binanın en üst katında bulunan evde çamaşır kurutma makinesinin patlaması sonucunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay, Derince Yavuz Sultan Selim Mahallesi Marmara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Elif Y. isimli bir kadın, 1 yaşındaki G.Y. isimli bebeğiyle 6 katlı binanın en üst katında bulunan evdeyken, yıkadığı çamaşırları kurutmak için çamaşır odasında bulunan çamaşır kurutma makinesini çalıştırdı. Elif Y. bir süre çalışan çamaşır kurutma makinesinde dumanlar çıktığını fark etti. Dumanları fark eden Elif Y., bebeği G.Y. ile birlikte evden çıkarak komşularından yardım isterken, makinenin bir anda patlaması ile evin çamaşır odasını alevler sardı.

18 Kas 2018 - 19:36 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.