Metin Ali Bağdat yakalandı!

2005 yılında Kartepe’de bulunan benzinliğinde öldürülen Ali İhsan Kaya cinayetine karışan firari sanık Metin Ali Bağdat Sapanca’da yakalandı.

İzmitli iş adamı Ali İhsan Kaya, 2005 yılında Kartepe Uzuntarla'da bulunan kendi benzin istasyonunda kaleşnikofla vurularak öldürülmüştü.

Olayın ardından açılan davanın sanıklarından olan ve 2017 yılından beri hakkında arama kararı bulunan Metin Ali Bağdat, bu akşam Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli’ne getirilen Metin Ali Bağdat, tamamlanan işlemleri sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlimizde yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden olan Metin Ali Bağdat’ın T2 cezaevine gönderildiği öğrenildi.

10 Ara 2020 - 22:52 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

mehmet - metin ali bağdat abimiz adamın hasıdır Allah yardımcısı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 22:52
02

SAPANCALI - GEÇMİŞ OLSUN ABİMİZE BİR AN ÖNCE ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 22:52
01

Cem - Taşıyanların çok sevdiği biridir adamdır Metin Ali Bağdat. Bu davada hiç bir işi yoktur bunu mert kaya da biliyor. Ama Mert efendi parayı basıyor. Bakalım mert efendinin parasımı yoksa hukuk mu kazanacak göreceğiz. Ayın 17 sinde yargıtay dava ile ilgili son kararı verecek. Metin Ali Bağdat adamdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 22:52