OYUNCAK SİLAHLA MARKETİ SOYDU

Derince'de marketten içecek ve leblebi alarak para üstünü bekleyen kişi kasiyerin kasayı açtığı sırada cebinden çıkardığı oyuncak tabanca ile tehditte bulunarak 500 lira parayı alarak kaçtı.

Olay, Derince Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Atkı ile yüzünü kapayarak markete giren kişi bir süre içeride keşif yaptıktan sonra bir içecek ve bir paket leblebi alarak kasaya geldi. Kadın kasiyere 10 lira para vererek para üstünü bekleyen kişi kasiyerin kasayı açtığı sırada cebinden oyuncak tabancayı çıkararak kasada bulunan 500 lirayı zorla aldı. Kola, leblebi ve 10 liranin para üstünü kasanın üstünde bırakan kişi koşarak kayıplara karıştı. Çalışanlar polis ekiplerine haber verirken, markete gelen polisler güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis marketi soyan kişiyi yakalamak için çevrede arama yaparken, soruşturma başlatıldı.

04 Nis 2017 - 01:03 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.