ŞAHBAZOĞLU VE GÖKBUDAK ÖLDÜ

Sabaha karşı 03.00 sıralarında Santral Yokuşu’nda meydana gelen feci motosiklet kazasında İzmit Anıtpark’ta bulunan Suziki bayisi Onaran Motor’un sahiplerinden Tuna Şahbazoğlu ile Alikahya’nın tanınmış isimlerinden Tacettin Gökbudak kullandıkları motosikletin hakimiyetini kaybetmesi sonucu vefat ettiler.

İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan Motorcu Refik Şahbazoğlu’nun büyük oğlu olan evli ve 1 çocuk babası Tuna Şahbazoğlu ile ETG İnşaat’ın sahibi olan Alikahya’lı Tacettin Gökbudak’ın ölümü büyük üzüntü ve şok etkisi yarattı.

Kocaeli Devlet Hastanesi morguna getirilen gençlerden rahmetli Nevzat Gökbudak’ın oğlu Tacettin Gökbudak’ın cenazesi bugün Alikahya Boşnaklar Camii’nde kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecek.

Tuna Şahbazoğlu’nun cenazesi ise Başiskele Barbaros Mahallesindeki evinden kaldırılarak, Barbaros Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Başiskele Döngel mezarlığında toprağa verilecek.

Trafik kazasında hayatını kaybeden gençlerden birisi olan Tuna Şahbazoğlu, 2007 yılında Körfez Pistinde yapılan yarışlarda Süpersport C klasmanında 3. olmuştu.

# kaza

28 Ağu 2020 - 14:02 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.