Sahte para ile alışveriş yapan şahıslar yakalandı

Derince'de iş yerinden sahte para ile alışveriş yaptıkları tespit edilen 2 şahıs Kocaeli KOM Şube ekipler tarafından yakalandı. 2 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Sahte para ile alışveriş yapan şahıslar yakalandı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğünce mali suçların engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre; Derince’de toplamda 3 işyerinden 2 şahsın, sahte para ile alışveriş yaptıkları belirlendi. Operasyon için harekete geçen ekipler, Derince'de düzenledikleri operasyon sonucu 2 şüpheliyi de gözaltına aldı. Ayrıca olayla ilgili 21 adet sahte 200 TL ele geçirildi. 2 şahıs, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklandı.

18 Ara 2020 - 18:43 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Muvzu - Kocaeli'nin polisini yürekten kutluyorum böyle suçluları yakalaması çok sevindirici sakin temiz güvenli bir Kocaeli ve Türkiye diliyorum tüm Türkiye vatandaşlarına bizleri koruyan kollayan tüm güvenlik görevlilerine başarılar diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 18:43