SANTRAL YOKUŞUNDA FECİ KAZA: YARALILAR VAR

İzmit Santral yokuşunda meydana gelen feci kazada freni patlayan kamyon 6 araca çarparak durabildi. Kazada 5 kişi yaralandı.

SANTRAL YOKUŞUNDA FECİ KAZA: YARALILAR VAR
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Santral yokuşunda özellikle ağır vasıtaların bir çok ölümlü ve yaralamalı kazaya neden olduğu biliniyor. Ölüm rampası olarak da bilinen Santral yokuşunda yine büyük bir kaza meydana geldi. İddialara göre Mustafa Fil idaresindeki 41 HE 384 plakalı inşaat malzemesi yüklü bir kamyonetin freni patladı. Kamyonet önünde seyreden 54 VK 756, 54 AU 668, 07 GCH 53, 36 FL 148, 16 CDF 46 ve 41 KT 724 plakalı 6 araca çarptıktan sonra sağlık ocağının önünde durabildi. Kazada 2'si ağır 5 kişi yaralanırken şans eseri can kaybı olmadı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler araçta kalan yaralıları çıkardı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

20 Şub 2018 - 17:11 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.