SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE KUZENİNİN CİPİNİ ÇALDI

Körfez'de daha önceden misafirliğe gittiği kuzenin cipini ödünç alıp anahtarını kopyalatan ve kuzeni tatile gidince sevgilisiyle birlikte aracı çalan kadın gözaltına alındı.

SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE KUZENİNİN CİPİNİ ÇALDI
Haber albümü için resme tıklayın

Şahısların çaldıkları ciple kaçma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 2 Temmuz tarihinde Körfez Kuzey Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.S. (45) isimli vatandaş, yaklaşık 50 bin TL değerindeki cipini evinin önüne park ederek tatile gitti. B.S. tatildeyken gece saatlerinde evinin önündeki cipi kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalındı. Aracın çalındığını fark eden komşuları durumu hemen B.S.’ye bildirdi. B.S.’nin ihbarı üzerine Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HIRSIZLARI KOCAELİ’YE GELDİKLERİ OTOBÜS FİRMASINDAN ALDIKLARI BİLET ELE VERDİ

Bölgede bulunan tüm kent güvenlik kameraları ile iş ve ev yerlerine ait olan güvenlik kameralarını inceleme altına alan ekipler, aracın çalındıktan sonra bir kavşakta durduğunu tespit etti. Yapılan incelemelerde kavşakta bulunan kadının binmesi sonrasında aracın İstanbul istikametinde uzaklaştığı belirlendi. İncelemelerini derinleştiren ekipler, bölgedeki incelemelerinde şahısların şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan bir turizm firmasına ait servis aracı ile cipi çalmaya geldiklerini tespit etti.

Firmanın Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki şubesine giden ekipler, İstanbul’dan Kocaeli’ye otobüsle gelen şahısların kimliklerini aldıkları biletlerden tespit etti. SEVGİLİSİYLE CİPİ ÇALAN KADIN YAKALANDI

Aracı çaldıkları şahıslardan birinin E.U. (44) isimli kadın olduğu tespit edilirken, yanındaki şahsın ise sahte kimlikle bilet aldığı tespit edildi. Harekete geçen ekipler tarafından İstanbul’un Ümraniye ilçesinde yaşadığı öğrenilen E.U. takip altına alındı. Yapılan takip sonucunda E.U. yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen E.U. isimli kadın aracı Ümraniye’de bulunan evine yakın bir sokağa park ettiğini itiraf etti. Durum üzerine bölgeye giden ekipler, çalıntı cipi üzerine takılı olan sahte bir plaka ile buldu. Yapılan incelemeler sonucunda şahısların çaldıkları araca sahte plaka taktıkları belirlenirken, cip sahibine teslim edildi.

KUZENİNİN TATİLE GİTTİĞİNİ ÖĞRENİNCE ARACI SEVGİLİSİ İLE ÇALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde cipi erkek arkadaşı R.A. (37) ile birlikte çaldığını iddia eden E.U.’nun, çaldıkları aracın kuzenine ait olduğunu itiraf ettiği öğrenildi. İfadesinde daha önce sevgilisi R.A. ile kuzeninin evine geldiğini ve bu süreçte ödünç aldıkları aracın anahtarını kopyalattıklarını söyleyen R.A., kuzeninin tatile gittiğini öğrenince aracı çaldıklarını belirttiği öğrenildi. Tehdit, gasp ve mala zarar vermeden 3 adet suç kaydı olan E.U. emniyette yapılan işlemlerinin ardından Körfez Adliyesi’ne sevk edilirken, adam öldürme, yaralama, silahla tehdit, yağma gibi farklı suçlardan 20 adet kaydı, 10 suçtan aranması ve 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi R.A.’nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

KUZENİNİN CİPİNİ ÇALAN SEVGİLİSİNİ KAVŞAKTA BÖYLE BEKLEDİ

Öte yandan, olay gecesi E.U.’nun sevgilisi R.A.’nın çaldığı cipe binme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye kaydedilen olayda R.A.’nın çaldığı araçla eve yakın bölgede bulunan bir kavşakta durduğu ve kavşakta bekleyen E.U.’nun aracın yanına geldiği görülüyor. Aracın kapılarını açamayan E.U., bir süre aracın etrafında dolanıyor. Daha sonra R.A.’nın kapıyı açması sonrasında E.U. araca biniyor. Daha sonra şahıslar çalıntı ciple bölgeden uzaklaşıyor.

05 Tem 2019 - 19:25 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Şehmuz maldeviren - Ben bu bayanı tanıyorum galiba Çorum şu değilmiş gastrci

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 19:25