ÜST GEÇİDE ÇARPAN TIR'IN SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

İzmitli TIR şoförü Adem Yılmaz, Kütahya-Eskişehir yolunda geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

İzmit Tepeköy Mahallesi’nde ikamet eden ve TIR şoförü olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Adem Yılmaz (53) kendi kullanmış olduğu 41 B 0537 plakalı TIR ile Kütahya-Eskişehir yolunda kaza yaptı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkıp üst geçit duvarına çarpan Yılmaz, ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve 112 ekipleri geldi. Araçtan çıkartılan Yılmaz’ın, yapılan kontrollerde yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemeler ve otopsi sonrasında, Yılmaz’ın cenazesi Kocaeli’ne getirildi. İzmit Tepeköy Camii’nde kılınan öğle namazı sonrası Yılmaz’ın cenazesi Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

01 Kas 2018 - 14:01 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.