ÜVEY BABASINI BIÇAKLA AĞIR YARALADI

Gölcük'te 3 çocuk annesi kadın, tartışma yaşadığı üvey babasını bıçakla ağır yaraladı.

Olay dün akşam saatlerinde Gölcük Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı 171. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 çocuk annesi Şerife A.(32), Atatürk Bulvarı üzerinde bilinmeyen bir nedenle üvey babası Yaşar Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şerife A., yanında taşıdığı bıçakla Yaşar Y.'yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan Yaşar Y.'yi görenler durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yaşar Y., ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Yaşar Y., daha sonra özel bir hastaneye sevk edildi. Olayın ardından kayıplara karışan Şerife A. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına aldı.

15 Eki 2018 - 12:05 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.