UYUŞTURUCUYA EÇİT YOK! Tamı tamına 106 kilo...

Kocaeli’de ekim ayında yapılan operasyonlarda 106 kilogram eroin ele geçirildi.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 1 – 31 Ekim tarihleri arasında yapılan operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelerin miktarları Kocaeli Valiliği tarafından kamuoyuna açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Kocaeli’de 1 ayda, 7 kilo 88,05 gr esrar, 74 adet ecstasy hap, 20 adet captagon, 31,9 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 42 adet sentetik ecza, 106 kilo eroin, 42,23 gr metamfetamin, 59 kilo skunk ve 777 kök hint keneviri ele geçirildi.

01 Kas 2018 - 14:04 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.