YARIMCALI GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Yarımca’nın tanınmış gençlerinden Gökhan Dursun büyük bir kaza geçirerek adeta ölümden döndü.

YARIMCALI GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
YARIMCALI GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
Haber albümü için resme tıklayın

Olay geçtiğimiz Perşembe günü Körfez Tütünçiftlik Kahveler Durağı mevkiinde gerçekleşti. Gökhan Dursun’un kullandığı 41 DT 940 plakalı araç zincirlemeye kazaya karıştı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Gökhan Dursun’un kolunun kırıldığı ve ayağında çatlak olduğu tespit edildi. Hastanedeki tedavisinden sonra taburcu olan Yarımcalı genç evinde istirahate çekildi.

KARDEŞİ AYNI YERDE ÖLMÜŞTÜ

Gökhan Dursun’un kardeşi Serkan Dursun 2011 yılında aynı yerde trafik kazası geçirmiş ve hayatını kaybetmişti. Gökhan Dursun’un ise kardeşi ile aynı kaderi yaşayıp kazayı yaralı olarak atlatması sevenlerini sevindirdi. Yarımca’nın sevilen ismi Gökhan Dursun’un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

31 May 2020 - 22:56 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.