Yarımcalı kahveciyi silahla vuran serbet kaldı

Körfez'de Mehmet Tağgür'ü ayağından vuran Ferit B. serbest bırakıldı..

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi'nde bir kahvehane işleten Mehmet Tağgür'e sabah saatlerinde Ferit B.'nin işlettiği Life Spot isimli iş yerine gitti. Nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü ikilinin arasında kavga çıktı ve Ferit B., Mehmet Tağgür'ü ayağından vurdu. Olay sonrası Ferit B. de polise telefon açarak kendisini ihbar etti. Ferit B. isimli şahıs da iş yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınan şahıs daha sonra adliyeye sevk edildi. Ferit B. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

18 Oca 2016 - 11:22 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.