YOLCU TEKME ATTI, ŞOFÖR ÖLDÜ!

Yahyakaptan-Derince arasında hattında otobüs şoförlüğü yapan Hüseyin Göncü, tartıştığı yolcunun tekme atması sonrasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Yahyakaptan-Derince Sopalı hattında S.S. 5 Nolu Otobüs Kooperatifi’ne bağlı olarak otobüs şoförlüğü yapan Hüseyin Göncü, Bostanlar Durağı’ndaki öğle saatlerinde ismi öğrenilemeyen bir yolcu ile tartışmaya başladı. Yolcunun yüksek sesle telefonla konuşması nedeniyle çıkan tartışma bir anda büyüdü. Bunun üzerine şoför Göncü, durumu polise bildirdi. Bunu duyan yolcu daha da sinirlendi.

ARAÇTAN İNMEK İSTEDİ

Otobüs şoförü Göncü’ye hakaretler yağdıran yolcu, araçtan inmek istedi. Ancak sürücü Göncü buna da müsaade etmeyince olanlar oldu. Olayda ismi öğrenilemeyen yolcu satırla sürücüye saldırmak istedi, otobüstekilerin de duruma müdahale etmesiyle olay çığırından çıktı. Bu sırada yolcu, Göncü’ye sert bir tekme attı. Aldığı darbeyle fenalaşan sürücü, orada kaldı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

İsmi öğrenilemeyen yolcu hemen olay yerinden kaçarken, otobüsteki diğer yolcular tarafından sürücü Hüseyin Göncü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Göncü, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Geçtiğimiz dönemlerde AK Parti Amasya İlçe Başkan Yardımcılığı da yaptığı öğrenilemeyen Göncü’nün ölümü büyük üzüntü yarattı. Polis ekipleri ise şimdi ismi öğrenilemeyen yolcuyu arıyor.

28 Haz 2018 - 15:38 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.