24 Haziran’da seçim var

Ankara'da sıcak saatler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Külliye'de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapıyor. "Bahçeli ile görüşmelerinde erken seçim talebini değerlendirdiklerini duyuran Erdoğan, "Bahçeli'nin erken seçim teklifine olumlu yaklaştık: seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına karar verdik" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, dün yaptığı erken seçim çağrısı kulisleri hareketlendirdi. AK Parti'nin ne söyleneceği merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 13.30'da MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşme sonrası Genel Merkez'e dönen MHP Lideri Devlet Bahçeli kurmayları ile toplantı yaptı. Zirve sonrası Başbakan Binali Yıldırım ve MYK üyeleri de Beştepe'ye geldi. Erdoğan ile değerlendirme toplantısı yaptı.

ERDOĞAN DAKİKALAR SONRA AÇIKLADI

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Beştepe’de Bahçeli’yi kabulüne ilişkin saat açıklama yapıyor. 'Sayın Bahçeli ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik" diyen Erdoğan şunları dile getirdi: Bahçeli'nin dün seçimlerin erkene alınması ile ilgili teklifini değerlendirme fırsatı bulduk. 15 temmuz darbe girişinin başarısızlığa uğratılması siyasette de yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Gerek Suriye, gerek sınırımızda yaşananlardan dolayı yeni sisteme geçiş aciliyet gerektirmiştir.

18 Nis 2018 - 16:15 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.