ADNAN PALA’NIN AÇIKLAMASINA YOĞUN KATILIM

Derince Belediye Başkan aday adayları arasında en kuvvetli isimler içerisinde bulunan Adnan Pala başvurusunu yaptı. Pala’nın başvurusuna katılım oldukça yoğun oldu.

ADNAN PALA’NIN AÇIKLAMASINA YOĞUN KATILIM
ADNAN PALA’NIN AÇIKLAMASINA YOĞUN KATILIM
+11
Haber albümü için resme tıklayın

Adnan Pala Derince ilçesinde adeta gövde gösterisi yaptı. Derince Belediye Başkan aday adayları arasında en kuvvetli isimler içerisinde bulunan Adnan Pala bugün AK Parti Derince İlçe Teşkilatına gelerek başvurusunu yaptı. Başvurusunu yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan Pala, “Aday adaylığı Müracaatıma katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Derince Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Derincemiz için, Derinceli hemşerilerimiz ve bizler için hayırlı olmasını temenni ederim. Amacımız AK Parti Ailesi olarak Derince'mize hizmet etmektir. Bunun bir hizmet yarışı olduğunun bilincinde olup bu yarışta tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz biriz, beraberiz, hep beraber Derince, Kocaeli ve birlikte Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.

ADNAN PALA KİMDİR?

İzmit Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Pala İlköğretim ve Lise tahsilini Derince de tamamladı. 1991 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Harita-Kadastro M.Y.O nu bitirdi. Aynı zamanda İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunudur. 1991 yılında özel bir firmada çalışma hayatına başladı. 1995 yılından itibaren Derince Belediyesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde çalıştı. Daha sonra Başkan Yardımcısı olarak görevine devam ederken, 2014 yılında İzmit Belediyesinde Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

10 Kas 2018 - 15:41 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

09

SELÇUK - adam gibi adam adnan pala.haydardan sonra derince ile belediyeyi barıştıracak tek adam hakkında hayırlısı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41
07

selin akkurt - ADI GEÇEN İSİMLERDE EN KALİTELİ VE LİKAYATLI İSMİN ADNAN PALA OLDUĞUNU HERKES SÖYLÜYOR GERÇEKTEN ÇOK TEMİZ BİR İNSAN OLDUĞUNU HER ANLAMDA GÖSTERİYOR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41
06

OFLU - BEN TRABZONLUYUM AMA HAYDAR EFENDİDEN İLLAHETTİĞİM İÇİN HEMŞEHRİMİ İSTEMİYORUM AMA ADNAN PALANIN AİLESİNİN VE KENDİSİNİN ÇOK DÜRÜST BİR İNSAN OLDUĞUNU BİLİYORUM.ZATEN SERTİF GÖKÇE KARŞISINDA SEÇİM ALACAK TEK KİŞİDE ADNAN PALADIR.AKPDE BUNUN PARKINDA OLMAK ZORUNDA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41
05

DERİNCELİ - RESİMDENDEN GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ DERİNCE HALKI ADNAN PALAYI İSTİYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41
04

KORKMAZ - derince hep bu klavye kahramanları yüzünden kaybediyor herkes birileri hakkında yorum yapıyor. herkes biliyorki adı geçen isimler arasında en şanslı en dürüst ve bu görevi en iyi şekilde yapacak isim ADNAN PALADIR bunu kabullenin artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41
03

Samet - Avni ve yalakalarıda meclis üyesimi olacak acaba avni sende bir karar ver MHP limisin yoksa AKP limi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41
02

Ali - Derinceli isimli yorumcu Bende derincede oturuyorum ben istemiyorum nasıl olcak Adnan pala iyi bir insan olabilir ama gümüşhaneliler bu adama belediye başkanlığı yaptırmazlar her gelen adamdan bir ihale ister.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41
01

Eren - Bakacagim inceleyecegim kim derinceyi tanıyor kim dürüst kim merhmetli kim insan odaklı ona göre karar vereceğim derince kazansın aday değil .belli olurzaten yakinda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 15:41