Ahmet Yeşil: Anketler, artık AKP’ye ‘Tamam’ diyor

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, Alikahya Merkez Mahallesi’nde tek tek vatandaşa Millet İttifakını anlattı. Yeşil, “Anketler artık AKP’ye tamam diyor” dedi.

Ahmet Yeşil: Anketler, artık AKP’ye ‘Tamam’ diyor
Ahmet Yeşil: Anketler, artık AKP’ye ‘Tamam’ diyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Esnaf ve dernek ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e destek isteyen İyi Partili Vekil Adayı Yeşil, “Türkiye siyaseti bir çıkmaz içerisine girdi. Bu çıkmaz ekonomide, demokraside, adalette, işsizlikte vatandaşın üzerine büyük bir yük oluşturdu. İşte böyle bir umutsuzluk döneminde İyi Parti ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener umut oldu. İşte bu umudun 24 Haziran’dan sonra ülkeyi yeniden güzel günlere ulaştırması için sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

ANKETLER ARTIK “TAMAM” DİYOR

Vatandaşın yoğun ilgisi ve soruları ile karşılaşan Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, “Bugün Türkiye tamam diyor. Hala anlamak istemiyorlar. 24 Haziran seçimlerinde sandıkta vatandaşımız gerekli mesajı verecektir. Dolar, mazot fiyatları, ekonomi ortada, dış politikada geldiğimiz nokta ortada ülkede İyi Parti dışında iyi bir şey kalmadı. Hala vatandaşın gözünü boyamaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

30 May 2018 - 19:33 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

Aydın - HADİ DEDİĞİN GİBİ AKP BİTTİ DİYELİM E PEKİ VATANDAŞ SİZE NASIL BAKIYOR?RESİMLERE BAKSANA KİMSE İP'LİLERİN YÜZÜNE BAKMIYOR KİMDEN OY ALACAKLAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 19:33
02

SORGUN - bu adam çalışacak havalı lütfü vekil çıkacak yok öyle yağma lütfü türkkan gibi insanlara sözünü tutmayan üçkağıçı birine oy moy vermem ben.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mayıs 19:33