AK GENÇLİK KÖRFEZ’İ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve ekibi “EVET” oyunun sandıkta üstün gelmesi için bölgede ilçe halkı ile iç içe nabız tutuyor.

Bilgi kirliliğine mahal vermemek ve vatandaşın heyecanını diri tutmak için gece gündüz demeden sahada olduklarını dile getiren Başkan Kadir Alçık “Türkiye’nin geleceğe umutla bakması, milletçe huzur ve güven içinde yaşamak için sandıklardan çıkan sonucun “EVET” olması gerekir. AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları olarak “EVET” oyunun devletimiz, milletimiz ve genç kardeşlerimiz için en doğrusu olduğunun bilincindeyiz. 110 bin seçmenin, 30 bini’nin genç seçmen olduğu Körfez’de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız genç kardeşimiz kalmayacak” şeklinde konuştu.

HİÇ DURMADAN KOŞACAĞIZ..

Saha çalışmalarıyla Körfez’in Kahramanları olan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve ekibi, “EVET” yazılı gazete ve broşürlerin dağıtımını da gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili Başkan Alçık; “ Referandum çalışmaları için Körfez gençliği olarak sahaya indik. İstikrarlı, refah ve huzur içinde yaşayacağımız yarınlar için, 16 Nisan’da yapılacak olan seçim, tarihi önem arz ediyor. Seçim gününe kadar hiç durmadan koşacak ve sahalardan asla ayrılmayacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizden “ EVET” desteklerini bekliyoruz” dedi.

TOPLANTILARIMIZI ARA VERMEDEN YAPIYORUZ

Saha çalışmalarının yanı sıra, haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarını da aksatmadan gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Alçık; “Seçim dönemlerinin vazgeçilmez tecrübesidir Gençlik Kolları. Yeri gelir bayrak asarız, yer gelir kapı kapı dolaşırız. Gençlik demek heyecan ve gelecek demektir. Bunun yanı sıra AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı binamız olmak üzere seçim irtibat bürolarımızda da haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizler elhamdülillah biliyor ve inanıyoruz ki, istişare de rahmet vardır. Yaptığımız tüm çalışmalarımızı, ekibimle istişare ve uyum içinde alınan kararlar doğrultusunda ortaya koyuyoruz. Allah bu birliği, beraberliği daim etsin” şeklinde konuştu.

30 Mar 2017 - 12:58 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.