AK Kadınlar, sağlık çalışanlarıyla buluştu

AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Kadınlar Buluşuyor’ programın konuğu sağlık çalışanları oldu. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katıldığı buluşmaya ilgi oldukça fazlaydı

AK Kadınlar, sağlık çalışanlarıyla buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Kadınlar Buluşuyor’ programı; Antikkapı’da gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ında katılım gösterdiği programın konuğu sağlık çalışanları olurken; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Mürsel Durmaz ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Aslan da yer aldı.

SORULARI CEVAPLADI

Programda ayrıca; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Faruk Demirhan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı da katıldı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, buluşmada kısa bir selamlama konuşması yaptı ardından kadınlardan gelen soruları tek tek cevapladı.

13 Haz 2018 - 14:12 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.