AK PARTİ'DE LİSTELER ANKARA’DA

AK Parti’de meclis listelerini belirlemek için 10 gündür yoğun mesai harcayan kurmaylar, çalışmaları tamamladı, listeleri şekillendirdi.

Komisyonun titiz çalışma sonrası 12 ilçe için belirlediği toplam 350 asil, 350 yedek isimden oluşan listeler Ankara’ya gönderildi.

KOMİSYON ÇALIŞMASI

AK Parti’de meclis üyeliği listelerini belirlemek için AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir başkanlığındaki komisyon çalışma yaptı. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları ile il kadın ve il gençlik kolları başkanlarının yanında Kadın ve Gençlik Kolları MKYK’dan birer üye de komisyonda yer aldı.

KANDEMİR’E TESLİM

Önceki akşam gece yarısı çalışmalar tamamlandı. 12 ilçe için belirlenen listeler, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, tarafından Ankara’ya götürdü.

11 Şub 2019 - 20:00 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.