AK PARTİ DERİNCE SKM İLK TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Derince İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), referandum süreci öncesindeki ilk toplantısını yaparak, çalışmaların startını verdi.

SKM oluşumu tamamlandı, çalışmalar başladı

Referandum öncesinde teşkilatlanmasını tamamlayan AK Parti Derince İlçe SKM’nin ilk toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Selçuk Çakıroğlu, SKM Başkan Yardımcısı Hakan Atalı, Kadın Kolları SKM Başkanı Halime Gökdemir, Gençlik Kolları SKM Başkanı Aykut Keskin, SKM yöneticileri Sevgi Kesen, Koray Merdan, Zehra Bozkurt, Ömer Yaşar Şimşek, Esra Korkmaz, Alhas Sezer, Mehmet Dilmaç, Hülya Karaağaç, Tuğba Kapçak ve Erhan Kazandı katıldı. Toplantıda referandum sürecinde Derince ilçesinde güçlü bir evet çıkması için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

45 bin konutun hepsi tek tek ziyaret edilecek

İlçe SKM Başkanı Selçuk Çakıroğlu, yaptığı değerlendirmede “Biz de SKM’ler tabela olarak açılıp kapansa da, AK Parti teşkilatları her gün seçim varmış gibi çalışmakta, haftalık toplantılarını yapmakta, ev ve hasta ziyaretlerine devam etmektedir. Ekibimiz güçlü ve deneyimli. İnşallah il başkanımız ve il SKM başkanımızın da bize verdiği hedef doğrultusunda, son seçimde AK Parti ve MHP oylarının toplam oranı olan % 67 yani % 70’ lik oy hedefine ulaşacağız. Derince’de yaklaşık 45 bin olan konutun hepsine tek tek girerek bu hedefi başaracağımıza inancımız tam. Bağımsız büyük Türkiye hedefimizi gerçekleştirmek için neden ‘Evet’ diyeceğimizi herkese anlatmak için bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

02 Şub 2017 - 13:03 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.