AK PARTİ’DE BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kamuoyu tarafından da merakla beklenen belediye başkan aday adaylığı başvuru tarihi belli oldu. AK Parti’de başvurular 5 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara’da yapılan ve bakanların da katıldığı ilçe başkanları eğitim toplantısında belediye başkan aday adaylığı başvurularının 5 Kasım’da başlayacağı açıklandı. Ancak başvuruların hangi tarihte sona ereceği ve başvuruların nereye yapılacağı konularında ayrıntılar henüz netleşmedi.

AYRINTILAR SONRA

25-26 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in katılacağı il başkanları toplantısında adaylık süreci ve adaylık kriterlerinin detaylarının açıklanması bekleniyor.

16 Eki 2018 - 22:33 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.