AK PARTİ’DE DANIŞMA MECLİSLERİ BAŞLIYOR

AK Parti’de danışma meclisleri başlıyor. Yarın Gölcük’le başlayacak danışma meclisleri, 2 Ağustos’ta Çayırova’da sona erecek.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in göreve başlamasından sonra saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti’de yarın danışma meclisleri maratonu başlayacak. Göreve geldiği ilk gün teşkilatlara yaz tatiline çıkmayacakları mesajını veren Ellibeş, yaklaşık bir aydır her hafta iki ilçede halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken, bir yandan da ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılarak teşkilatla bir araya geliyordu. AK Parti’de yarından itibaren yeni bir çalışmanın daha startı veriliyor. Gölcük’te ilk danışma meclisi gerçekleştirilecek. Gölcük’ün 103. genişletilmiş ilçe danışma meclisi Gölcük Kongre Sarayı’nda saat 19.00’da başlayacak.

HERKESİN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİDİR

Bu hafta ayrıca 10 Temmuz Çarşamba günü Başiskele’de de danışma meclisi gerçekleştirilecek. Her hafta en az iki ilçede olacak şekilde danışma meclisleri 2 Ağustos’a kadar devam edecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatla ve halkla seçim sonrası sürekli bir araya gelmeye devam ettiklerini belirterek, “Teşkilatımız samimiyetle çalışıyor ve halkımız da bunu görüyor. Elbette eksiklerimizi görmek, yeni planlamalarımızı yapmak adına danışma meclislerimiz de çok önemli. Teşkilatımızda ulaşamadığımız, fikrini, görüşünü alamadığımız hiç kimse kalmasın istiyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailede herkesin görüşü önemlidir” dedi.

Danışma Meclisleri Tarih ve Yerleri

GÖLCÜK - 9 Temmuz Salı 19.00 - Gölcük Kongre Sarayı BAŞİSKELE - 10 Temmuz Çarşamba 19.00 - Başiskele Antikkapı Konferans Salonu (Eski belediye binası) KARTEPE - 16 Temmuz Salı 19.00 - Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi GEBZE - 17 Temmuz Çarşamba 19.00 - Gebze Kent Meydanı Sardunya Salonu KÖRFEZ - 23 Temmuz Salı 19.00 - Tütünçiftlik Kültür Merkezi DARICA - 24 Temmuz Çarşamba 19.00 - Adnan Menderes Kültür Merkezi DERİNCE - 25 Temmuz Perşembe 19.00 - Zübeyde Hanım Kültür Merkezi İZMİT - 26 Temmuz Cuma 19.00 - Kadıköy Kültür Merkezi (Yeni çok katlı otopark üstü) KARAMÜRSEL - 30 Temmuz Salı 19.00 - Belediye Konferans Salonu KANDIRA - 31 Temmuz Çarşamba 12.00 - Namazgah Kültür Merkezi DİLOVASI - 31 Temmuz Çarşamba 19.00 - Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi ÇAYIROVA - 2 Ağustos Salı 19.00 - Çayırova Belediye Kültür Merkezi

08 Tem 2019 - 16:22 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.