AKP’DE İSTİFA ŞOKU!

AKP’de şok ve son dakika istifası yaşandı. İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan başkanlıktan ve İzmit Belediye Meclis üyeliğinden İSTİFA etti.

AKP’DE İSTİFA ŞOKU!
Haber albümü için resme tıklayın

İstifa haberini sosyal medya hesabından duyuran Aykut Çağlayan: ‘AK Partide ilk görev aldığım günden bugüne kadar olan süre içerisinde, milletime ve ait olduğum partimin ilkelerine bağlı siyaset yapmaya gayret ettim. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Tüm genç kardeşlerimize ulaşabilmek ve partimizin bayrağını daha da yukarıda dalgalandırabilmek için gayretle çalışmaya özen gösterdim. Bulunduğum tüm görevlerde önce Allah rızasını sonra da milletimizin rızasını kazanmaya çalıştım. Umarım bu çalışmalarımız milletimizin gönlünde karşılık bulmuştur. İnanıyorum ki vicdan sahibi gönüllerde hak teslim edilecektir.

Bugün itibari ile işlerimle daha çok ilgilenebilmek adına, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerimden istifa ediyorum. Geride bıraktığımız süre içerisinde birlikte çalıştığımız tüm başkanlarıma ve yöneticilerine, değerli Milletvekillerimize, kıymetli istişare kurulu üyelerimize, mahallelerimizde uç beyimiz değerli mahalle başkanlarımıza, şehrimizin geleceği için mesai yaptığımız değerli meclis üyelerimize ve gece gündüz tüm gençliğini bu teşkilata harcayan kıymetli genç kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ben Allah için hepinizi çok sevdim.

Görev sürem boyunca daima destek olan biricik babama, çoğu zaman gözü yolda gelişimi bekleyen canım anama, kardeşime ve tüm akrabalarıma teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte, bu şehirde doğmuş ve Allah nasip ederse yine bu şehirde son nefesini verecek genç bir kardeşiniz olarak milletimizin ve partimizin hizmetinde olmaktan geri durmayacağım.

Saygılarımla; Aykut Çağlayan’ ifadelerine yer verdi.

Aykut Çağlayan’ın istifasını arkasında neler olduğu bilinmiyor.

10 Tem 2020 - 16:23 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.