AKP’LİLERİN HALKA OLAN DUYARSIZLIĞI..!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda bugün CHP’li Kocaeli Büyükşehir Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir meclise damgasını vurdu.

AKP’LİLERİN HALKA OLAN DUYARSIZLIĞI..!
Haber albümü için resme tıklayın

Bugüne kadar hep halkın istek ve taleplerini meclise taşıyan ve halkın menfaati için önerge veren Engin Taşdemir, bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir meclis toplantısında CHP grubu olarak öğrencilere ulaşım ile ilgili indirim ve İSU Genel kurulunda su ücretine % 40 indirim talep etti.

AKP’LİLERİN DUYARSIZLIĞI

Her iki öneride AKP’liler tarafından RET edildi. Sadece RET ile kalmayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın oldukça hiddetlendi ve ardından Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman oturduğu yerden Taşdemir’e bağırdı. Hatta neredeyse saldıracak duruma geldi. Toplumun isteklerine duyarsız kalan AKP’lilerin doğruyu savunan ve halkın yanında olan muhalefet temsilcilerine yaklaşımı işte böyle.

16 May 2019 - 20:32 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet - Arkadas akp liler konularinda haklilar halk onlara niye oy verdi.devamli zam yapsinlar halkin beli dogrulmasin.belediyelr borc bataginda yarin oburgun basindan ogreniriz bazi belediyelet bayram parasi bile odeyemez durumda beka dediler alin size beka sivri zekalilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 20:32