AYGÜN: GÜCÜMÜZÜ GENÇLERİMİZDEN ALIYORUZ

Gençliğe yönelik çalışmalara önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nı ziyaret ederek projelerini paylaştı. Konuşmasında 2023 vurgusu yapan Başkan Aygün, “En büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz” dedi.

AYGÜN: GÜCÜMÜZÜ GENÇLERİMİZDEN ALIYORUZ
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlerle sık sık bir araya gelip onların fikirlerini alarak, projelerini paylaşmaya özen gösteriyor. Gençliğe yönelik projelere her zaman öncelik veren Başkan Aygün bu kez AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın konuğu oldu. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetim kurulunun olağan toplantısına iştirak eden Başkan Aygün, konuşmasında yine önemli mesajlar verdi. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlara vurgu yapan Başkan Aygün, “Türkiye’nin büyümesini engellemek için demokratik yönden indiremedikleri Cumhurbaşkanımızı, anti demokratik yollarla indirmeye çalışıyorlar. Gezi olayları ile başlayan, 17-25 Aralık ve Kobani süreci ile devam eden bu dönem 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar uzandı. Bunlarla başarılı olamayınca dolar ve euroyu kullandılar. Hamdolsun milletimiz tüm bu oynanan oyunları bozdu ama hepimizin bu oyunu iyi görmesi lazım” dedi.

GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Derince genelinde vatandaşlara söz verdikleri 41 projeyi bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Aygün, “Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimize yönelik projelerimizi çok daha fazla önemsiyorum. Her mahalleye bir Gençlik Merkezi kazandırma hedefimiz var. Bu projelerimizden ilkine Dumlupınar Mahallemizde başladık. Yaklaşık 30 bin metrekarelik bir alanda Gençlik ve Spor Merkezimizi inşa ediyoruz. Bu alanda spor alanlarından, dersliklere kadar gençlere hitap eden tüm unsurlar yer alacak. Projemizde iki katlı bir merkezimiz var ve burada alanında uzman eğitmenlerimiz görev alacak. Dumlupınar’ın ardından ikinci Gençlik ve Spor Merkezimizi ise Fatih Mahallemizde inşa edeceğiz” dedi. Gençlere önem verdiklerini belirten Başkan Aygün, “Gençlerimizin fikirlerini önemsiyor, onlara değer veriyoruz. 2023 hedefimize adım adım ilerlerken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da ziyareti ve Derince’ye kazandırdığı projeler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

12 Ara 2019 - 12:00 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.