Bakan Işık "13 Belediyeyi alacağız"

AK Parti’de açıklan ilçe belediye başkan adayları ile ilgili bir değerlendirme yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanı Fikri Işık, tüm belediyelerini alacaklarını söyledi...

Adaylar hakkında bir değerlendirme yapan bakan Fikri Işık, şöyle konuştu: “Başkan adaylarımızı genel merkezimiz belirledi.

Adayların partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 30 Mart’ta kadar yoğun bir tempoyla çalışacak, inanıyorum ki Kocaeli halkının teveccühünü kazanacağız 13 belediyeyi yine AK Parti’nin kazanmasını görür ve bahtiyar oluruz. Partilerin en zor süreçleri yerel seçimlerdir. Yerel seçimlerinde de en zor süreci aday adaylık sürecidir. Hele bir de iktidar partisi iseniz, herkes sizden adaylarınızı ister. Birçok aday adayımız vardı ama biliyoruz bir ilçe de bir başkan adayı göstermek zorundayız.

MEVCUT BAŞKANLAR YÜZÜMÜZÜ KIZARTMADI

Genel merkezimiz kamuoyu yoklamalarına çok önem veriyor. Artık bizim adaylarımız bellidir. Bizim yapacağımız adaylarımızı birlikte seçim sandıkları kapanana kadar kesintisiz seçim çalışmasını yürütmek ve ondan sonrada milletimize hizmet etmeye devam etmektir. Ben bu noktada teşkilatlarımıza güveniyorum. Elbette gönül kırıklığı olacaktır. Burada adaylar belirlenirken, her zaman en iyi yoktur en uygun isim vardır. Genel merkezin en uygun ismi tercih ettiğini düşünüyorum. Bugün aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarına 5 yıldır boynumuzu bükecek, yüzümüze kızartacak hiçbir hareket yapmadı.

TARTIŞMAK BİZE DÜŞMEZ

Ama hayat değişim üzerine kurulmuştur. Bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ederim, başkanlarımız 30 Mart’ta kadar görevlerinin başında olacak ve aday gösterilen isimlere destek verecekler. Başbakan Erdoğan’ın imzasının olduğu adaylar listesi bizim listemizdir. Bütün teşkilatların listesidir. Biz şimdiye kadar bu anlayışla hizmet yapık. Sonuçlar artık kesinleşti bu sonucu tartışmak bize düşmez. Bizim yapacağımız tek şey aday gösterilen ve gösterilmeyen isimlerle yolumuza devam etmek.” Toplantı basına kapalı bir görüşme yaptı.

21 Oca 2014 - 14:47 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.