Biri bu ekibi durdursun!

Körfez ilçede bugünlerde çalışmalarıyla oldukça dikkat çeken bir siyasi parti var.

Biri bu ekibi durdursun!
Biri bu ekibi durdursun!
Haber albümü için resme tıklayın

Malum, pandemi sürecinde ekonomi ve sosyal hayat dururken, adeta ölü geçen bir süreç dediğimiz bu günlerde canla başla ve büyük bir azimle çalışan bir siyasi parti var.

O parti İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı.

Adeta seçim varmış gibi çalışan bu samimi ekip Körfez’in her mahallesinde gözükmekteler.

İlçe başkanı Cahit Sürüm’ün önderliğinde teşkilat yönetimi partinin üye sayısını günden güne arttıran çalışmalara hız kesemeden devam etmekte.

Her gün bir ilçede ya pazarda ya da sahilde deniz kenarında üye katılımı yapan İYİ Partililer, partinin Körfez’deki çitasını günden güne yükselterek ilk yapılacak seçimlerde oy patlaması yapacak çalışmalara imza atmakta.

Herkesin gıptayla izlediği İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı böyle giderse şu an beş binlere dayanan üye sayısını, 2021’in başlarında on bine çıkaracak gibi gözüküyor.

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı azimle çalışıyor ve adeta durdurulamıyor.

05 Tem 2020 - 20:51 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

aslı - özellikle aynur hanım ve ilçe başkanımız gerçekten üçlü bir ekiple hareket ediyor ve bunun karşılığınıda alacaklar zamanında

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 20:51
05

koray pala - KÖRFEZ BELEDİYESİ VE ŞU AN BELEDİYE BAŞKANINAN KİMSE MEMNUN DEĞİLKEN VEDE İYİ PARTİNİN BU ŞEKİLDE ÇOK ÇAILŞMASI İLK YEREL SEÇİMLERDE BELEDİYEYİ ALMASINDA KAÇINILMAZ HALE GELECEKTİR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 20:51
04

körfezli - bu süreçte bir partiye üye olunacaksa oda iyi parti olur diğerleri traş takımı akp zaten hırsız takımı iyiler kazansın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 20:51
03

Neslihan - Hiç bir siyasi partiye üyeliğim olmadı ama iyi Parti'nin calismasi gerçekten çok beğeniyorum çok güzel bir ekip çalışmaları var helal olsun sizlere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 20:51
02

Selim Kuşçu - Gerçekten bu yaklaşimlari maske dağitmalari olsun çok başarili bir çalışma olarak görüyorum ve bu bir güç gösterisidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 20:51
01

İlknur salka - Merhaba herkese kolay gelsin öncelikle bir AK Partili olarak İYİ Partiye gerçekten ayakta alkişlamak istiyorgerek yardim kolisiyle gerek maske dağitmasiyla gerek stand kurup üye yapmasıyla bu süreçte saygi duyulacak bir çalışma yapiliyor sahada tek parti olarak gerçekten helal olsun başarilarin devamini diliyorum başta durmak bilmeyen yorulmak bilmeyen başta Körfez İYİ Parti Cahit SÜRÜM olamak üzere yönetime kolay gelsin .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 20:51